Veronica-dj noemt Sieneke ‘verstandelijk gehandicapt’

Foto: William RuttenSongfestival-legende Sieneke Peeters heeft een flinke sneer gekregen van Radio Veronica-dj Martijn Muijs. Dat was vanochtend te horen op de radio. Muijs analyseerde op de radio de kansen van Trijntje Oosterhuis, die dit jaar meedoet aan het liedjesfestijn. Zo besprak hij onder meer concurrent Finland. “Finland stuurt een groep met een verstandelijke beperking. Dat deden wij al in 2010 met Sieneke. Daar wonnen we ook niet mee, dus maak je vooral niet druk, Trijntje“, aldus de dj.

Oosterhuis zou in elk geval meer kans maken als ze wat haar laat staan, denkt Muijs. “Vorig jaar hebben we geleerd dat het misschien wel helpt als je eruitziet als een kerel, net als Conchita Wurst. Misschien kun je je baard laten staan. Of je wurst.

Overigens verwacht Muijs niet dat Oosterhuis een heel gevarieerd kijkerspubliek zal bereiken. “Gewoon hetzelfde groepje homoseksuelen dat elk jaar voor de televisie zit. O, en dit jaar zijn ze bij boer Tom trouwens.

De ochtendshow van Radio Veronica slingerde dinsdag het gerucht de wereld in dat Boer Zoekt Vrouw-boer Tom misschien wel homo is, omdat hij uit 1800 brieven geen geschikte vrouw heeft gevonden.

Peeters vertegenwoordigde Nederland in 2010 met het liedje Sha-La-Lie.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen