Twitterend Nederland vindt Familie Kruys niets

Foto: AVRODe nieuwe Linda de Mol-serie Familie Kruys is in tegenstelling tot haar vorige series Divorce en Gooische Vrouwen met weinig enthousiasme ontvangen op de sociale media. Dat blijkt uit een rondgang op Twitter. Kijkers noemen Familie Kruys ‘een slap aftreksel van Modern Family’. “Ondanks slechte recensies op Twitter toch 2,4 miljoen kijkers voor eerste aflevering“, constateert showexpert Bart Ettekoven, die direct wordt gecorrigeerd door De Mols regisseur Will Koopman: “Gemengde recensies.

RTL 4-kijker Jouke heeft niet echt genoten. “De leader is meteen het beste onderdeel van Familie Kruys“, zegt hij. En Marjolein: “Tenenkrommend zitten kijken. Slap aftreksel van Modern Family. Sorry Linda, ik kijk niet meer.

Ook kijker Heleen is waarschijnlijk niet lang meer van de partij. “Ik geef het nog één kans. Blijft het flauw en voorspelbaar dan kijk ik niet meer.

Robin vindt het jammer dat deze Linda de Mol-productie tegenvalt. “Het succes van Gooische Vrouwen en Divorce is moeilijk te evenaren… Familie Kruys vind ik namelijk (nog) niet zo geslaagd, sorry Linda.

Robbie vindt het ‘matig’, Ilse zet een ‘kruis door Familie Kruys’ en Pat is niet langer gemotiveerd om de serie terug te kijken: “Ik heb nog niet één positieve tweet over Familie Kruys in mijn tijdlijn gezien. En ik wilde het nog gaan kijken.

Hoewel Familie Kruys-regisseur Will Koopman zich dus bewust is van wat zij ‘gemende recensies’ noemt, is ze vooral erg tevreden over de torenhoge kijkcijfers. “Vind het echt fantastisch.

Vaak zijn de kijkcijfers van de tweede aflevering van een nieuwe serie nog spannender dan die van de eerste. Daaruit blijkt namelijk het keiharde oordeel van de kijker.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen