‘The Voice Kids is weer ijzersterk’

Foto: AVROMarco Borsato ziet geen enkele reden om op te houden met The Voice Kids, dat in zijn minst bekeken seizoen ooit zit. “Dit seizoen is weer ijzersterk qua diversiteit. Ik heb het gevoel dat we de bodem nog niet hebben gezien van het talent“, zegt hij op 100%NL. Borsato vindt het niveau van het RTL 4-programma ongelooflijk. “De talenten druppelen niet binnen, het talent stroomt binnen. Als je toch ziet wat een onvoorstelbaar talent zich weer aandient, het is bijna een stuwmeer“, zo laat hij weten.

De zanger vindt het niet erg dat hij veel tijd moet besteden aan de opnames. “Dat is met alles wat je doet. Als je iets doet, moet je het goed doen. Dat geldt met coachen helemaal. Maar dat is hartstikke leuk. Ik vind het een van de allerleukste programma’s waar ik ooit aan heb meegewerkt.

Met veel kinderen uit het programma onderhoudt Borsato contact. “Ik doe het nu een aantal jaren en er zijn ook echte vriendschappen ontstaan. Niet alleen met de kandidaten van vorig jaar, maar ook van daarvoor. Fabienne is gewoon een vriendinnetje van me geworden.”

Mijn dochter heeft zelfs verkering met één van de kids die ik gekozen heb. We hebben ook een jaarlijkse barbecue waar ze allemaal komen.”

The Voice Kids is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen