RTL 7: ‘Zenderleiding op non-actief’

De zenderleiding van RTL 7 wordt op non-actief gesteld. Dat meldt de zender vandaag in een persbericht. Het bericht met de kop ‘Zenderleiding RTL 7 op non-actief’ blijkt na verder lezen al snel een promotiestunt. “Niemand minder dan Steven Seagal gaat een maand lang de scepter zwaaien bij de enige echte mannenzender van Nederland. Bij RTL 7 kijken de medewerkers al met angst en beven uit naar de dag dat deze keiharde actiefilm-legende aan de slag gaat“, zo meldt RTL.

Actieheld Seagal komt niet zelf naar Hilversum, maar RTL 7 zendt in de maand april slechts een aantal films van hem uit. “De zaterdag- en zondagavonden zullen vier weken lang gevuld worden met twee vette Seagal-knallers.

Het gaat in totaal om zestien films. Op zaterdag 4 april wordt afgetrapt met Out Of Reach en A Dangerous Man en op zondag 26 april wordt afgesloten met Half Past Dead en The Patriot.

Of de oud-aikido-meester zijn nieuwe positie bij RTL 7 na april zonder slag of stoot zal afstaan is nog te bezien. Het belooft in elk geval niet een hele vredelievende maand te worden…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen