Rick Nieman baalt niet van mislopen RTL Late Night

Foto: Nick van OrmondtRick Nieman is er niet boos om dat RTL 4 niet hem, maar Humberto Tan RTL Late Night heeft ‘gegeven’. Dat vertelt de nieuwslezer vandaag in het AD. Nieman was net als Wilfred Genee ook in de race voor de klus. “Blijkbaar stond ik op een lijst, maar dat hoorde ik ook pas achteraf. Het was geen grote teleurstelling voor me, want Humberto kan dat veel beter. Ik heb niets met Frans Bauer en Jan Smit. Ook niets negatiefs, dit mag niet elitair of arrogant klinken, maar Humberto vindt het echt leuk.”

De nieuwslezer is niet sterk in amusement. “Ik kijk niet naar Heel Holland bakt of naar The Voice, dus om er altijd over te praten in Late Night zou niet eerlijk, niet oprecht zijn. Als het alleen over sport, politiek en nieuws zou gaan, dan wel. Maar er komt veel entertainment bij kijken.

Nieman is niet heel erg geïnteresseerd in de Patricia Paays van deze wereld. “Voor die lichtvoetige vrolijkheid is Humberto op dit moment echt de beste die we hebben. Bij hem is de interesse oprecht, ik moet het opwekken.

RTL Late Night is uitgegroeid tot de meest bekeken talkshow op de late avond.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen