Patty Brard diep teleurgesteld in Humberto Tan

Geplaatst op vr 06 mrt 2015 om 14:08

Patty Brard is zeer teleurgesteld in haar tv-collega Humberto Tan. Ze wil dat haar werkgever SBS 6 niet langer beelden uit haar soap verkoopt aan RTL Late Night. Dat zegt de televisiediva in haar column in weekblad Weekend. Tan liet beelden uit Brards soap zien, waarop te zien is hoe ze zich laat injecteren met vitamines. “Voor de tweede keer werd ik in zijn talkshow belachelijk gemaakt, omdat ik zwaar voorstander ben van preventieve geneeskunde“, reageert de boze SBS 6-ster in het blad.

Er werd volgens Brard niet leuk gereageerd op het fragment. “Jack van Gelder reageerde zeer cynisch, maakte een zinloze, onaardige opmerking en Humberto liet me zwemmen. Ik voelde me doodongelukkig.

Pas geleden ontving Tan de schrijver van het boek Hoe Word Je 100? en wederom liet hij een stukje uit Brards soap zien. “Waarin mijn toegewijde man Antoine een tarwegrasshake met een bakje supplementen voor mij klaar zet, zoals hij elke dag doet.”

Opnieuw werd Brard belachelijk gemaakt. “Ik voelde thuis op de bank niet eens meer dat Humberto me liet zwemmen, nee, hij hield me koppie onder. Mijnheer Cortvriendt zei zelfs dat als je zoveel vitamines neemt als ’zij’ (’zij’ heeft overigens al bijna 60 jaar een naam), de kans op kanker groter wordt.”

Een inhoudelijke discussie daarover wil Brard niet voeren. “Ik ga verder niet in op wat iedereen van onze levensstijl vindt, maar Humberto had toch wel één kritische opmerking kunnen maken? Bijvoorbeeld dat preventieve geneeskunde door de farmaceutische industrie niet omarmd wordt. Gezonde mensen leveren namelijk geen geld op.”

Of vraag eens hoe het kan dat het eten van bloemkool of wat broccoli genoeg antioxydanten oplevert, zoals hij beweert. Dat kan namelijk niet, omdat er simpelweg niet meer genoeg mineralen in onze grond zitten. Word eens wakker en geef wat tegengas in je vraagstelling, Humberto!

Als we nou eens afspreken dat iedereen lekker voor zichzelf moet weten wat hij wel of niet in zijn lichaam stopt, bel ik even met SBS dat ik nooit meer fragmenten totaal uit zijn verband gerukt aan andere shows aangeleverd wil zien. Vooral niet aan serieuze talkshows!
18 Reacties op “Patty Brard diep teleurgesteld in Humberto Tan”


 1. Rutger

  Pettie, wat ben je toch een sneu geval.

 2. Jan

  De ‘diplomatieke’ Humberto Tan kan alleen maar meelachen. Maar zodra je iets over hem zegt of er staat ergens een negerzoen op tafel, dan toetert hij van de hoogste toren om er schande over te spreken. Vreselijk ijdel figuur.

 3. Hans

  “Bijvoorbeeld dat preventieve geneeskunde door de farmaceutische industrie niet omarmd wordt. Gezonde mensen leveren namelijk geen geld op.”

  Kan je zeggen wat je wilt over Patty Brard maar hier heeft ze wel een punt.
  Genoeg verhalen over de farmaceutische industrie en de maffia-praktijken die daar worden uitgevoerd.
  Miljarden-business!

 4. Don

  Net of SBS stopt met die beelden verkopen als Patty even belt. Al zal t er natuurlijk ook wel aan liggen hoeveel ze aan die verkoop verdienen.

 5. K*twijf

  Dan stem je toch lekker voor de PVV?
  Die geloven ook in allerlei samenzweringstheorieën, bbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

 6. Baas

  Sinds wanneer is het gebruik van persoonlijke voornaamwoorden een belediging? Wat is het verschil tussen “als je zoveel vitamines neemt als zij” en “als je zoveel vitamines neemt als Patty”?

  Oké, omdat Patty het zelf wil:

  Patty Brard is zeer teleurgesteld in Patty’s tv-collega Humberto Tan. Patty wil dat Patty’s werkgever SBS 6 niet langer beelden uit Patty’s soap verkoopt…

 7. Anoniem

  Kwalbert is nu al weer druk bezig, krijg kop pijn van dit gedrocht.
  Tokkie2.0

 8. Paddy

  Jeetje, ik denk dat zij dan de gezonds levende walvis is die ik ooit heb gezien!

 9. Jan

  Vitaminen spuit een normaal mens niet maar eet ze dmv sinaasappels en mandarijntjes en andere fruit.

 10. Mlkersten

  Die humberto is vreselijk zelf ingenomen mannetje vind zichzelf fantastisch snap niet wat men in hem ziet Maarja ik hoor ook niet bij de KLIEK van de commerciële .maar eens lost het vanzelf op brrrrrrrrrrr……….

 11. Bah

  Wat een zure vrouw is die Brard toch! Ik begrijp niet dat zoiets nog zendtijd krijgt op de Nederlandse televisie! Bah bah bah!

 12. Anoniem

  Patty is ook verkeerd bezig met 20 vitaminepillen in de ochtend en al die injecties.
  Er werd verteld dat ze haar leven hierdoor alleen maar verkort ipv verlengd.
  Dus wat is het nut?

 13. Anoniem

  @ jan, vitamine B wordt wel ingespoten maar dat is alleen bij zieken en zwakkeren.

 14. Anoniem

  Jan, vitamine B12 wordt wtel ingespoten bij ouderen die een tekort hebben.

 15. Anoniem

  Dan zou ik maar eerst beginnen bij deze Regering vitamine b12 in te spuiten .Vitamine b12 tejort veroorzaakt bloedarmoede ,macrocytaire anemie ,paraestesie,coordinatiestoornissen,ataxie en spierzwakte in de benen getuige Ivo Opstelten en het veroorzaakt ook geheugenverlies getuige Mark Rutte ,Ivo Opstelten ,Fred Teef en de rest

 16. jos

  Vind het wel cool dat Brard de ballen heeft om, ook al is het populair persoo, hem of haar gewoon te zeggen wat zij ervan vindt. Go for it Patty!

 17. Els64

  Google eens de woorden “Patty Brard boos”en zie hoe wie zij allemaal al boos is geweest *via de pers* en wie er al boos op haar was. Pure aandachttrekkerij!

 18. Kirth Gersen

  Maar Patty, je bent ook belachelijk, dus wat doet Tan fout?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.