Op tv: Jort versus Sven en Valerio vliegt

Tv-kijkend Nederland wordt vanavond getrakteerd op vier programmapremières, allemaal te zien bij de NPO. Van die vier zal de nostalgische serie Goedenavond Dames En Heren op de late avond van NPO 1 waarschijnlijk de meeste kijkers trekken, terwijl het verbale gevecht tussen Jort Kelder en Sven Kockelmann in een nieuwe Oog in Oog vermoedelijk de meeste tongen losmaakt. En dan zijn er nog de nieuwe NPO 3-titels De Zeven Zeeën met Floortje Dessing en Valerio International.

Goedenavond Dames en Heren is hét nieuwe paradepaardje van Omroep MAX. Na het succes van Moeder Ik Wil Bij De Revue over de theaterwereld van tientallen jaren geleden, is er opnieuw nostalgisch drama: in Goedenavond Dames En Heren staan de beginjaren van de televisie centraal.

Oog in Oog, het pittige interviewprogramma van Sven Kockelmann op NPO 2, trapt het nieuwe seizoen af met de even pittige tv-figuur Jort Kelder. Volgens hem leidt de euro tot een verarming van het westen, maar Kockelmann vraagt zich af of zijn feiten wel kloppen en argumenten wel deugen.

NPO 3 zet een compleet nieuwe maandagavond neer met het avonturenprogramma De Zeven Zeeën, waarin tien bekende Nederlanders drie weken lang op een zeilschip over de Middellandse Zee varen, en Valerio International.

In Valerio International bezoekt Valerio Zeno bekende en onbekende jonge Nederlanders die wonen en werken in het buitenland. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal bijzonder succesvol in hun werk.

In de eerste aflevering reist Valerio in de privéjet van DJ Martin Garrix in één dag naar drie verschillende landen waar de 18-jarige wereldster draait voor duizenden fans.

Goedenavond Dames en Heren begint om 22.10 uur op NPO 1, Oog in Oog om 21.25 uur op NPO 2, De Zeven Zeeën om 20.30 uur op NPO 3 en Valerio International om 21.30 uur op NPO 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen