Nance werkt voor RTL 4 aan ‘langdurig tv-project’

Nance Coolen komt na het redelijke succes van het vierdelige Familie Gezocht met een nieuw tv-programma op RTL 4. Dat kondigt de presentatrice aan in de Margriet. Coolen kan er nog niet veel over kwijt. “Ik ben met een langdurig project bezig voor RTL, waarin ik gezinnen een jaar lang volg. Meer kan ik er nog niet over zeggen, maar we hopen het vanaf januari 2016 uit te zenden. Er spelen nog wel meer dingen, maar die zijn nog weinig concreet“, aldus de televisiester.

Waar ze vroeger vooral show-tv maakte, is Coolen nu in een realityhoek beland. “Wat ik in elk geval leuk vind, is dat ik nu in de human interest terecht ben gekomen, de wat inhoudelijkere tv-programma’s over persoonlijke onderwerpen. Dat wilde ik altijd al, maar ik denk dat die twee jaar thuis ervoor hebben gezorgd dat ik het nu ook kán.”

Die twee jaar thuis zat Coolen na haar ontslag bij SBS. Waarom ze is ontslagen, weet ze nog steeds niet. “Als jij het weet, dan hoor ik het graag. Ik weet het niet. (stilte) Maar: lekker belangrijk. Been there, done that.

Coolen wil het er niet meer over hebben. “Ik wil er niet onnodig in blijven hangen. Het probleem is dat interviewers dat onderwerp blijven aansnijden, terwijl het mij niet meer boeit. In het begin wel natuurlijk, maar het slijt en ik ben heel happy dat ik nu bij RTL mooie dingen mag doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen