Lenette van Dongen tevreden over Miss Izzy

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 20:38

Lenette van Dongen is tevreden met hoe ze Miss Izzy neerzet in de SBS 6-show Popster. Dat vertelt de cabaretière in weekblad Televizier. Miss Izzy zit naast Henkjan Smits en Georgina Verbaan in de jury van de talentenjacht. “Kennelijk heb ik het goed gedaan. Henkjan Smits zei van tevoren: ik ga echt niet tegen een pop zitten praten. Maar binnen de kortste keren begon hij toch tegen haar aan te kletsen. In tien seconden vergeet je blijkbaar dat ze een pop is.

Vòòr Popster heeft Van Dongen nooit aan poppenspelen gedaan. “Ik ben net zo gecoacht als de kandidaten. Je moet toch een soort van schizofreen zijn om een pop te bespelen.

Het is best lastig, vindt ze. “Als je zelf wat zegt, moet je stem goed gescheiden zijn van die van de pop. Dat was soms wel een beetje vreemd.

Popster wordt redelijk goed bekeken op de vrijdagavond van SBS 6. Er kijken iets meer dan 700.000 mensen naar het programma.
11 Reacties op “Lenette van Dongen tevreden over Miss Izzy”


 1. Anoniem

  Wauwie I love poppestar gaaf spelleshow.

 2. Wauter

  Infantiel.

 3. Vera van Zeil

  Ik heb echt zin om die pop bruut te vermoorden.

 4. Anoniem

  wat lees ik nu is dit een pop…… ik dacth dat het marijke v H was ;-)

 5. Maurits

  ‘Zelf net zo gecoacht als de kandidaten’ lees overproductie. Talpa is zelf acts gaan zoeken/samenstellen/regisseren (zoals t poppenkoor) om aan leuke kandidaten te komen

 6. Anoniem

  Ja dat zou ik ook zeggen als ik haar was. Ze doet het gewoon echt heel slecht. Naar de kandidaten toe is het ook minachtend vind ik. Het was denk ik leuker geweest als ze een mannelijke pop als sidekick naast van Duin hadden gezet.

 7. Zo

  Maurits, je meent het? Dat doen ze bij the voice, dat doen ze bij het nieuws met sprekers en dat doen ze bij DWDD met gasten. Maar heel fijn dat je tot die conclusie bent gekomen dat programma’s gasten en kandidaten zoeken. Echt nieuw dit.

 8. Jantje

  @anonymous helemaal mee eens

 9. Anoniem

  700.000 voor een grote Talpa show is redelijk goed bekeken?

  Was het bij John de Mol niet zo dat het minimaal een miljoen moest scoren?

 10. erfgooier

  KINDERPROGRAMMA!!!!!!

 11. anonymous

  Ik heb twee afleveringen van het programma gezien en vond de teksten van Miss Izzy behoorlijk zouteloos. Beetje gênant en schaamteloos om te zeggen dat je tevreden bent over hoe je Miss Izzy neerzet. Dat is aan anderen en ik heb tot op heden nog geen positieve reactie gelezen noch gehoord.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.