Kim-Lian van der Meij wil Linda en Yvon achterna

Foto: NCRVKim-Lian van der Meij hoopt dat ze net als Linda de Mol en Yvon Jaspers een tv-programma vindt dat perfect bij haar past. Dat vertelt de SBS 6-presentatrice in Mikro Gids. Van der Meij heeft op tv-gebied nog niet bereikt wat ze wil. “Qua presentatie voelt het alsof ik nu in een soort testfase zit. Het lijkt me geweldig als ik na al deze ervaringen een programma vind dat als een handschoen past, à la Boer Zoekt Vrouw van Yvon Jaspers en Miljoenenjacht van Linda de Mol“, vertelt de televisiester. 

Een talkshow hoeft Van der Meij niet. “Liever niet. Waarschijnlijk ben ik de enige presentatrice in Nederland die geen eigen talkshow ambieert! Ik zou er nachtmerries van krijgen. Bij een talkshow móet je een goed gesprek hebben, je móet open vragen stellen. Laat dat maar aan Eva Jinek over, zij kan dat veel beter.

Van der Meij denkt dat ze vooral goed is sfeer maken op televisie. “Ik functioneer niet als er ruzie is en ben allergisch voor divagedrag. Iedereen moet zijn best doen, ik ook.

Ik zie mezelf als een soort kameleon. Het maakt me niet uit of ik met Gerard Joling sta of Kees TolReinout Oerlemans of André van Duin: ik pas me aan. Zonder mezelf daarbij weg te cijferen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen