Chimène van Oosterhout: ‘Grote ego’s in tv-land’

Geplaatst op di 10 mrt 2015 om 14:25

Chimène van Oosterhout vindt dat veel mensen in tv-land een groot ego hebben. Dat vertelt de broodpresentatrice in de Story. Van Oosterhout denkt dat er daarom ook zo veel wordt vreemdgegaan in de showbizz. “De Gooische Matras bestaat zeker! Ik denk dat er in elk bedrijf matrassen liggen, alleen in de showbizzwereld net iets meer… Dat heeft volgens mij alles met ego’s te maken. In deze wereld leven mensen met een groot ego en die willen graag bevestiging hebben.

Bevestiging krijgen ze door vreemd te gaan, aldus Van Oosterhout. “Door de partner van een ander te versieren. En ik geloof dat mensen in de showbizz iets makkelijker zijn met emoties, en ook denken eerder met overspel weg te komen dan een ander.”

Zelf is Van Oosterhout naar eigen zeggen niet zo. “Ik heb zelf nog nooit overspel op de Gooische Matras meegemaakt, maar ik wéét dat het plaatsheeft.”

Van Oosterhout noemde ze zich enige tijd geleden een ‘broodpresentatrice’. “Ik moet voorzien in mijn levensonderhoud en dat van mijn zoontje Lyam. In dat opzicht presenteer ik dus programma’s om er een salaris mee te verdienen.
6 Reacties op “Chimène van Oosterhout: ‘Grote ego’s in tv-land’”


 1. variabel

  Niet plaats hééft, doch plaats vindt. Zo, dat is 1. Denkt zij dat ze echt alles weet? Rare aanname.

 2. anonymous

  nou ik vond het lekker chimene………..

 3. Eva

  Wie praat me bij, welke programma’s presenteert zij?!

  Ik begrijp nooit zo waarom je dit soort zaken moet bespreken, zeker als je er zogenaamd zelf niets mee van doen hebt….. Houdt dan gewoon je mond!

 4. Anoniem

  De Gooische matras – is dat een nieuw merk?

 5. Anoniem

  TV land is vernield door ego’s en incapabel volk in de managerslagen…

 6. ph

  Haar ego mssen we in ieder geval niet

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.