Chimène van Oosterhout: ‘Grote ego’s in tv-land’

Chimène van Oosterhout vindt dat veel mensen in tv-land een groot ego hebben. Dat vertelt de broodpresentatrice in de Story. Van Oosterhout denkt dat er daarom ook zo veel wordt vreemdgegaan in de showbizz. “De Gooische Matras bestaat zeker! Ik denk dat er in elk bedrijf matrassen liggen, alleen in de showbizzwereld net iets meer… Dat heeft volgens mij alles met ego’s te maken. In deze wereld leven mensen met een groot ego en die willen graag bevestiging hebben.

Bevestiging krijgen ze door vreemd te gaan, aldus Van Oosterhout. “Door de partner van een ander te versieren. En ik geloof dat mensen in de showbizz iets makkelijker zijn met emoties, en ook denken eerder met overspel weg te komen dan een ander.”

Zelf is Van Oosterhout naar eigen zeggen niet zo. “Ik heb zelf nog nooit overspel op de Gooische Matras meegemaakt, maar ik wéét dat het plaatsheeft.”

Van Oosterhout noemde ze zich enige tijd geleden een ‘broodpresentatrice’. “Ik moet voorzien in mijn levensonderhoud en dat van mijn zoontje Lyam. In dat opzicht presenteer ik dus programma’s om er een salaris mee te verdienen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen