Hans Kazàn niet jaloers op Victor Mids

Geplaatst op di 10 mrt 2015 om 16:16

Hans Kazàn is niet jaloers op het succes van zijn jongere vakgenoot Victor Mids, die een veel bekeken tv-programma heeft bij AvroTros. Dat vertelt de goochelaar in de Privé. Kazàn kan er goed mee leven. “Ik vind de invalshoek wel leuk gevonden: de zogenaamd wetenschappelijke goocheltrucs. Dat is origineel! Het is goed voor het goochelvalk dat er weer een nieuw talent is opgestaan. Ik gun hem veel succes en ik ben zeker niet jaloers. Waarom zou ik ook? Ik zit veertig jaar in het vak.” 

De illusionist is tevreden met zijn carrière. “Ik ben op mijn twintigste begonnen en heb zelf altijd alleen maar grote hoogtepunten gekend.”

Kazàn heeft nooit met Mids gesproken. “Nee, ik heb hem nooit ontmoet, maar ik ben ook niet zo thuis in de goochelwereld, hoor. Ik kom ook nooit op beurzen of zo.

Momenteel staat Kazàn in de theaters met Top Secret.
2 Reacties op “Hans Kazàn niet jaloers op Victor Mids”


  1. Kees

    Goede reactie! Hans is gewoon een heer en daar valt niks op aan te merken. Ook in mindere tijden heeft die nooit de aandacht gezocht en zelf de verantwoordelijkheid genomen…en niet zoals veel BNN’ers doen andere de schuld geven. Gewoon iemand die positief is ingesteld! :)

  2. Frank

    De zeer bedreigde diersoort de goochelvalk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.