Ada vindt bijnaam ‘Geile Geert’ niet grappig

Foto: EOBoer Zoekt Vrouw-afvaller Ada vindt het niet zo leuk dat ‘haar’ boer Geert door de media ‘geile Geert’ wordt genoemd. Dat heeft ze laten weten in Shownieuws. Boer Geert bleek de afgelopen weken graag aan Ada en de andere deelnemende vrouwen te zitten. “Dat ze hem ‘GG’ noemden, vond ik niet terecht. Hij gaf ons allemaal een dikke kus op de mond, maar weet je: ik had mijn hoofd om kunnen draaien, ik had het ook niet kunnen accepteren. Hij ís zo. Dat accepteer je of niet“, legt Ada uit.

Volgens Ada moet de kijker beseffen dat het gezelschap in een ongebruikelijke situatie zat. “Ik ben geen vrouw die gewoon maar mannen gaat zoenen, maar het is ook een bepaalde situatie. Het klikte ook met elkaar.”

Uiteindelijk koos boer Geert voor Hetty en niet voor Ada. “Ik kreeg zoveel reacties van: heeft hij wel de juiste gekozen? Mijn zusje zei: ‘Ik snap het niet.’

Verder onthult ze dat ze een vriendschap heeft opgebouwd met Boer Zoekt Vrouw-kandidate Katherine, die voor boerin Bertie ging, maar niet met haar naar huis kwam.

We hebben elkaar twee keer gezien in het kasteel met de speeddate. Toen kwam Katherine naar me toe en zei: ‘Ada, ik vind dat je het zo leuk doet.’ Sindsdien appen we en bellen we met elkaar. Het is gewoon een hartstikke leuke spontane meid.”

Tot slot is Ada nog steeds op zoek naar een man. “Laat maar komen, hoor, mannen van Nederland.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen