Wilfred Genee blij met torenhoge kijkcijfers

Wilfred Genee is ontzettend blij met de kijkcijfers die RTL 7 donderdagavond heeft behaald. Dat heeft de presentator laten weten in RTL Boulevard. RTL 7 had de best bekeken avond ooit achter de rug dankzij de door 2,3 miljoen mensen bekeken wedstrijd Feyenoord – AS Roma. “Toevallig keek ik in de ochtend op mijn Twitter-account en ik dacht: krijg nou wat. Er stond iemand die had geschreven: ‘Meer dan twee miljoen kijkers’. Best leuk om te zien“, aldus de voetbalpresentator.

De wedstrijd werd een kwartier gestaakt, waardoor Genee en zijn collega’s een paar minuten moesten volpraten. “Je haalt er alle situaties uit hun carrières bij en lult het dicht“, legt hij uit. “Ik denk dat het record toch eigenlijk komt door Johan Derksen en Wim Kieft. Dan gaan de kijkcijfers echt door het dak.

Genee vermoedt dat hij voorlopig nog het voetbal blijft doen op RTL 7. “Zonder op veel dingen vooruit te lopen, is het de bedoeling van RTL om nog een tijdje met ons door te gaan. Maar het is televisie, dus je weet het nooit.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen