Typhoon staat open voor Wie is de Mol

Rapper Typhoon staat open voor een deelname aan de hitshow Wie is de Mol. Dat vertelt hij in een interview met VARAgids. Typhoon vindt Wie is de Mol best leuk. “Ik heb laatst voor het eerst naar Wie is de Mol gekeken. Ik ben gevraagd om aan het programma mee te doen, maar kan helemaal niet weg omdat ik elke week shows heb. Maar het is een leuk en intelligent programma dus in de toekomst zou ik ervoor open staan. Ik kan me voorstellen dat mensen er verknocht aan raken.”

Zelf is Typhoon geen tv-kijker. “Ik houd niet van dom tv kijken. Als ik dat wil, zet ik wel Family guy of South Park op. Ik wil wat leren. Tegenlicht probeer ik altijd te zien. DWDD natuurlijk ook.”

Eén tv-programma mist hij liever niet. “Mijn must op zondag is om zeven uur Eredivisie. Als ik die avond moet werken, mag niemand uitslagen noemen. Dan kijk ik het thuis meteen terug via Uitzendinggemist.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen