Pamela Teves wil in Celblok H of Penoza

Pamela Teves zou het best leuk vinden om een rol te spelen in een grote dramaserie op televisie. Dat vertelt de actrice, die jarenlang te zien was in de soap ONM, in Beau Monde. Teves sluit een tv-comeback niet uit, hoewel ze nu druk is in het theater. “Als ik, zoals nu, volop aan het werk ben, mis ik televisie niet. Maar als ik een tijdje niets om handen heb, kriebelt het wel. Zo had ik best in Celblok H, Hollands hoop, of Penoza willen zitten. Maar wat nu niet is, kan morgen komen…

De actrice is ongelooflijk blij dat ze nog theaterwerk heeft. “Ik ben 65 en heb nog werk, dat is niet vanzelfsprekend. Het freelance bestaan, is angstig. Er zijn genoeg goede acteurs die al jarenlang thuiszitten.

Zestien jaar lang speelde Teves in ONM. “De zender had nog twee jaar met ONM door willen gaan, maar de netmanager besloot anders. Ik was in shock. Ik had jarenlang keihard gewerkt en zat nu plotseling thuis, dat was afkicken.

Ook is ze geen heel bekende Nederlander meer. “Men weet wel wie ik ben, maar ik ben publicitair gezien minder waardevol. Nee, dat steekt niet. Het is nooit mijn bedoeling geweest in het centrum van de aandacht te staan.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen