Matthijs van Nieuwkerk weer te gast bij Humberto Tan

Matthijs van Nieuwkerk is vanavond voor de tweede keer in een jaar tijd te gast in de talkshow RTL Late Night van Humberto Tan. Dat heeft de redactie van het programma vandaag laten weten. Waar Van Nieuwkerk afgelopen augustus alleen aanschoof om te praten over het tiende seizoen van De Wereld Draait Door, komt hij nu samen met Henk Spaan en Hugo Borst. “Ze komen praten over hun liefde voor voetbal én de literatuur die ’t oplevert“, aldus de redactie van Tan.

Al honderd nummers lang bestieren Matthijs van Nieuwkerk, Henk Spaan en Hugo Borst de redactie van Hard Gras, het enige literaire voetbalblad van Nederland. Naar aanleiding daarvan is het trio uitgenodigd door RTL Late Night.

Toen Tan vorig jaar te gast was in De Wereld Draait Door, werd hij uitgebreid gecomplimenteerd door Van Nieuwkerk. “RTL Late Night is fris, heeft een goed humeur, is ontzettend energiek en swingt als een trein. Mijn hoed gaat diep, diep voor je af.

Hoewel Van Nieuwkerk en Tan vanwege hun verschillende uitzendmoment geen directe concurrenten zijn, concurreren ze wel met elkaar om gasten.

RTL Late Night begint om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen