Nicolette van Dam kreeg advies van Paul de Leeuw

Geplaatst op ma 02 feb 2015 om 14:00

Foto: Roy BeuskerNicolette van Dam heeft geleerd van een advies van Paul de Leeuw. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in Veronica Magazine. Van Dam heeft haar manier van presenteren aangepast. “Ik ben leergierig en bereid me goed voor. Dat kan een struikelblok zijn: toen ik op tv begon met de Achmea Kennisquiz, zei Paul de Leeuw: ‘Nicolette, je moet die autocue loslaten.’ Ik werkte niet met een autocue, maar was óvervoorbereid. Nu sta ik chiller voor de camera: leuker voor mij én de kijker.

Over vijf jaar hoopt Van Dam nog professioneler te zijn. “Over een paar jaar hoop ik een studioshow te mogen presenterne, samen met een programma als Syndroom. Juist zo’n combinatie lijkt me gaaf.

Voorlopig heeft Van Dam het druk genoeg met haar nieuwe naaishow. “Nu is het knallen. Na Door Het Oog Van De Naald ga ik een week naar Nicaragua voor een goededoelenproject van de Postcode Loterij en daarna heb ik vrij voor quality time met mijn gezin.

Tijdens opnameperiodes heeft Van Dam het soms wel heel druk. “Als om vijf uur mijn wekker gaat na een nacht waarin ik er vier keer ben uit geweest, denk ik soms: hóé ga ik deze dag overleven?
3 Reacties op “Nicolette van Dam kreeg advies van Paul de Leeuw”


  1. Anja

    Ja dat is slim ,luisteren naar Paul de Leeuw .

  2. Dart Veter

    Anja 1 – NicovDam 0

  3. Peter

    Jezus, dit nieuws is al 6 weken oud!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.