Myrna Goossen blij met tv-comeback

Foto: Rick NederstigtMyrna Goossen is blij met haar comeback op televisie. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Op zondagmiddag presenteert Goossen het gesponsorde RTL 4-programma Life is Beautiful. “Eigenlijk was ik niet van plan terug te keren op televisie. Dat dit wel is gebeurd, komt doordat ik af en toe bij Harry Mens in de uitzending zit, omdat ik het gezicht ben van Fletcher Hotels. De camera’s, de studio… Het begon weer te kriebelen. Ik realiseerde mij wat een leuk vak het toch is.

Goossen stopte in 2012 plotseling met haar dagelijkse talkshow Studio MAX Live. “Aan een dagelijkse talkshow wilde ik niet meer beginnen, dat is heel zwaar. Maar toen Life is Beautiful op mijn pad kwam, greep ik deze kans met beide handen aan“, vertelt ze.

De presentatrice geniet ervan. “Dit is echt een programma voor mij. Ik ben al een paar keer op straat aangesproken door mensen die zeiden dat ze het zo leuk vinden dat ik terug ben op televisie. Erg fijn om te horen!

Goossen stopte met Studio MAX Live, omdat ze onzeker was over haar neus. Daar is ze vanwege huidkanker twee keer aan geopereerd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen