Kim-Lian promoot poppenshow bij Eva Jinek

Kim-Lian van der Meij is vanavond te gast in de één na laatste aflevering van Jinek om te vertellen over haar nieuwe programma Popster op SBS 6. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Het nieuwe programma, dat Van der Meij samen met André van Duin presenteert, draait om de zoektocht naar de beste poppenact van Nederland. Bij Eva Jinek licht ze alvast een tipje van de sluier op. “Met nieuwe beelden van de zoektocht naar de allerleukste poppenacts“, aldus SBS.

Het duurt overigens nog wel even voordat Popster in première gaat, want de eerste aflevering is pas op vrijdag 13 maart te zien. De show zal het op die dag onder meer opnemen tegen De TV Kantine en Alles Mag Op Vrijdag op RTL 4.

Jinek neemt het vanavond zoals vertrouwd op tegen Humberto Tan en zijn RTL Late Night. De RTL 4-presentator heeft met Matthijs van Nieuwkerk een topgast in huis.

De uitzending van Jinek begint om 23.00 uur op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen