Jaap Jongbloed wil mannelijke versie Mooiste Meisje

Jaap Jongbloed denkt dat het tijd wordt om het idee voor een mannelijke versie van zijn tv-hit Het Mooiste Meisje van de Klas te realiseren. Dat vertelt hij in Privé. Jongbloed heeft er zin in. “Misschien is het een leuk idee om in plaats van het mooiste meisje, nu het stoutste jongetje van de klas op te sporen. Kijk, ik ken stoute jongetjes die niet goed zijn terechtgekomen, maar toevallig heb ik een vriend die vroeger echt het stoutste jongetje van de klas was en nu een goede gynaecoloog is.”

De presentator heeft meer wensen op tv-gebied. “Verder denk ik aan een programma waarbij gezondheid wordt gecombineerd met iemands levensverhaal.”

En dan niet het oppervlakkige over borsten vergroten en of het wel of niet gezond is om noten te eten, het moet dieper gaan. Bovendien wil ik dan laten zien hoe gezond leven hand in hand kan gaan met genieten.”

Tot slot laat hij weten nog steeds niets te snappen van het besluit om Vermist van de buis te halen. “Ik kan achterblijvers nu niets meer bieden, en dat schrijnt.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen