Anita Witzier verveelt zich niet in 2015

Anita Witzier heeft een druk tv-jaar voor de boeg. Naast Anita Wordt Opgenomen, dat vanavond in première gaat, volgen er nog veel meer tv-uitzendingen. Dat heeft de presentatrice vanochtend laten weten op Radio 10. Witzier blijft veelvuldig te zien op tv. “We zijn bezig met het maken van een 4 mei-special van Memories, dus liefde in oorlogstijd. We zijn daar een paar heel mooie en bijzondere verhalen voor aan het maken. En we zijn ook alvast bezig met de najaarsserie“, legt de presentatrice uit.

Het blijft niet bij Memories, benadrukt de tv-ster van de KRO-NCRV. “Ook ben ik nog bezig met Liefde voor Later, dat in september weer gaat lopen. Ik verveel me niet, nee. Gelukkig niet.”

KRO-NCRV-collega Caroline Tensen maakt zich meer zorgen, zei ze recent. “Door alle bezuinigingen bij de publieke omroep weet ik lang niet zeker wat ik over een jaar doe. Er zijn méér collega’s bij mijn werkgever, zoals Anita Witzier en Yvon Jaspers. De beschikbare zendtijd en programma’s moeten eerlijk verdeeld worden.

Binnenkort gaan Tensen en Witzier hun zendtijd letterlijk verdelen. Ze werken namelijk aan een programma over eten. “Daar houden we allebei verschrikkelijk veel van. Alleen bij mij zie je het wel en bij Anita niet.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen