Henny Huisman openhartig over seksleven

Foto: NCRVHenny Huisman krijgt boer Geert-achtige trekjes. Twee weken nadat hij met zijn vrouw Lia een Fifty Shades Of Grey-nacht beleefde, komt nu het nieuws dat hij zijn bedgeheimen gaat delen op Net5. Dat heeft de zender laten weten. Het blad Viva krijgt een eigen show op Net5 met de titel Pillow Talk, waarin liefdeskoppels over hun relatie vertellen. “Hoe herinner je je de eerste ontmoeting? Wie heeft de figuurlijke broek aan thuis? En is jullie seksleven spannend genoeg?“, aldus Net5.

Deze en veel meer onderwerpen worden in Viva Pillow Talk voorgelegd aan zowel bekende als onbekende koppels, waaronder dus Henny en Lia. “Zij reageren vanaf hun eigen bank of keukentafel open, eerlijk en met een flinke dosis zelfrelativerende humor op deze herkenbare onderwerpen.”

Henny Huisman kwam recent nog in het nieuws, omdat hij een kinky nacht beleefde met zijn Lia. “Mijn vrouw had vannacht een grijze onderbroek aan, die van mij! Ik lang wachten op koffie, lag ze nog vastgebonden!“, grapte hij op Twitter.

Andere bekende stellen die meedoen zijn Kim Kötter en haar Jaap Reesema, oud-Utopianen Billy en Ruud en Q-music-dj’s Mattie en Wietze met hun vriendinnen.

Viva Pillow Talk is vanaf dinsdag 7 april wekelijks om 22.30 uur te zien bij Net5. Het programma vormt een uitzendavond met de dramaserie Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij (20.30 uur) en een nieuw seizoen van Als de bruid van huis is (21.30 uur).

Lees ook:

Henny Huisman beleeft Fifty Shades of Grey-nacht (13 februari 2015)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen