SBS 6 zet nieuwe jury MasterChef op de foto

SBS 6 heeft de nieuwe jury van het dagelijkse programma MasterChef Holland op de foto gezet. Het gaat om meesterkok Robert Kranenborg, restauranteigenaar Michiel van der Eerde en culinair recensent Marcus Polman. Dat heeft de zender vandaag laten weten. MasterChef Holland verhuist van Net5 naar SBS 6 en daar hoort een nieuwe jury bij. “We vertegenwoordigen niet alleen ontzettend veel kennis, maar ook drie generaties“, aldus een enthousiaste Kranenborg.

Marcus Polman geeft aan dat de rolverdeling automatisch tot stand komt. “Robert is de klassiek geschoolde Franse kok met een enorme hoeveelheid kennis, Michiel is de vernieuwende rock & roll-chef met een hip knotje. Ik ben de vragensteller, het empathische type bij wie de kandidaten uithuilen als ze in een crisis zitten.

De oude jury bestond uit Julius Jaspers, Alain Caron en Peter Lute. Jaspers zei eerder te balen van zijn exit én het feit dat zijn goede vriend Kranenborg hem niet op de hoogte heeft gebracht van zijn nieuwe job.

MasterChef Holland is vanaf 16 maart dagelijks om 18.00 uur te zien bij SBS 6.

Lees ook:

Julius Jaspers baalt van MasterChef-exit (23 november 2014)
Julius Jaspers praat over nieuwe Topchef (25 november 2014)
Robert Kranenburg in jury MasterChef Holland (28 november 2014)
Julius Jaspers teleurgesteld in Robert Kranenborg (28 november 2014)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen