TMF-ster Miljuschka terug op tv bij 24Kitchen

Miljuschka Witzenhausen keert terug op televisie. De presentatrice, ooit één van de sterren van muziekzender TMF, gaat aan de slag voor kookzender 24Kitchen. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Niet alleen is Witzenhausen komend jaar te zien als chef en presentatrice op de zender, maar ook komt haar culinaire blog onder de vleugels van 24kitchen.nl. “Als de kinderen de tent afbreken, ga ik de keuken in. Dan ziet het leven er een stuk rooskleuriger uit“, zegt ze over haar passie voor koken.

Witzenhausen ziet eten als ademen en heeft naar eigen zeggen een grote liefde voor goed eten. “Het is een eerste levensbehoefte. Maar ook een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en te communiceren.

24Kitchen heeft er vetrouwen in. “Miljuschka ’s overheerlijke signature dishes zijn vanaf volgende maand te vinden op haar eigen blog op de website van 24Kitchen. Haar passie voor goed eten toont ze met ambachtelijke gerechten, waarbij ze grote projecten, zoals een hele haas of ingewikkelde taart, niet schuwt“, aldus de zender.

Witzenhausen begon op negentienjarige leeftijd als presentatrice bij TMF. Na drie jaar bij die zender en anderhalf jaar acteren in de Nederlandse soapserie Onderweg Naar Morgen, stortte zij zich fulltime op het moederschap een ontwikkelde ze een grote liefde voor koken.

Dat bleef niet onopgemerkt, want in 2014 werd zij gevraagd als columniste bij het culinaire blog Culy.nl en is zij ook ambassadrice voor de Youth Food Movement van slowfood. Daarnaast schrijft ze maandelijks recepten voor vogue.nl.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen