Viola Holt wil ondanks goed lijf niet meer in Playboy

Viola Holt wil ondanks haar goede lijf niet meer poseren in naaktblad Playboy. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. De Playboy met Holt uit 1984 is nog altijd de meest verkochte uitgave van het blad ooit. “Een groter compliment kan ik niet krijgen. Maar ik laat het absoluut bij die ene keer. Wat Patricia Paay wél gedaan heeft, zal ik nóóit doen. Ik ben nu 65 jaar, heb mijn AOW en vind dat je dit soort dingen niet meer moet willen. Dat hoort niet bij gracieus oud worden“, geeft de voormalig tv-ster aan.

Toch mag Holt naar eigen zeggen nog wel gezien worden. “Ik ben natuurlijk wel erg blij dat ik er voor mijn leeftijd nog steeds zo goed uitzie. De laatste tijd ben ik behoorlijk wat kilo’s afgevallen en mijn huid kun je gerust nog strak noemen. Maar nee, een naaktreportage ga ik toch maar niet doen…

Waarom ‘haar’ Playboy de meest verkochte ooit is, weet Holt niet. “Ik heb geen flauw idee waarom dat is. In die tijd bestonden die afschuwelijke social media nog niet. Misschien is dat het wel geweest.

Ze vindt het een grote eer. “Natuurlijk vind ik het geweldig dat ‘mijn’ nummer de best verkochte uitgave aller tijden is.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen