Viola Holt wil ondanks goed lijf niet meer in Playboy

Geplaatst op ma 26 jan 2015 om 15:02

Viola Holt wil ondanks haar goede lijf niet meer poseren in naaktblad Playboy. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. De Playboy met Holt uit 1984 is nog altijd de meest verkochte uitgave van het blad ooit. “Een groter compliment kan ik niet krijgen. Maar ik laat het absoluut bij die ene keer. Wat Patricia Paay wél gedaan heeft, zal ik nóóit doen. Ik ben nu 65 jaar, heb mijn AOW en vind dat je dit soort dingen niet meer moet willen. Dat hoort niet bij gracieus oud worden“, geeft de voormalig tv-ster aan.

Toch mag Holt naar eigen zeggen nog wel gezien worden. “Ik ben natuurlijk wel erg blij dat ik er voor mijn leeftijd nog steeds zo goed uitzie. De laatste tijd ben ik behoorlijk wat kilo’s afgevallen en mijn huid kun je gerust nog strak noemen. Maar nee, een naaktreportage ga ik toch maar niet doen…

Waarom ‘haar’ Playboy de meest verkochte ooit is, weet Holt niet. “Ik heb geen flauw idee waarom dat is. In die tijd bestonden die afschuwelijke social media nog niet. Misschien is dat het wel geweest.

Ze vindt het een grote eer. “Natuurlijk vind ik het geweldig dat ‘mijn’ nummer de best verkochte uitgave aller tijden is.
21 Reacties op “Viola Holt wil ondanks goed lijf niet meer in Playboy”


 1. Yoda

  GOED LIJF? In de lachspiegel zeker.

 2. Jochem

  Nee, ik doe het niet. Als ik moet zeggen wat ik werkelijk van deze opmerkingen denk, moet ik Viola gaan belegiden.

 3. kampie

  Wat is belegiden?

 4. Fred

  Zag haar laatst lopen wat een Ma flodder is er van geworden.

 5. Habbiebabbie

  Dat Porky Pig op je geilt betekent nog niet dat je lijf er in de mensenwereld ook goed uitziet, Viola.

 6. bart

  En toen werd ze wakker….

 7. Lampoentje

  @kampie Belegiden is een beleg voor brood dat alleen gekend is onder hoger opgeleide mensen.

 8. Two-faced bastard!

  LOL @Lampoentje

 9. Anoniem

  Goede lijf……ze weegt 120 kilo en is uitgezakt.

 10. Ronald

  “Gracieus oud worden?” Herinnert iemand zich het programma ‘Het glas is half vol’ nog? La Holt zelf waarschijnlijk niet meer, ze stond namelijk straalbezopen opnames te maken.

 11. Samos

  Koop eens een bril op de juiste sterkte beste mevrouw Holt.

 12. Anoniem

  Viola is nooit mooi geweest

 13. gtstfites

  Ik weet niet of jullie Viola bij Ik Hou Van RTL hebben gezien maar toen zag ze er idd heel goed uit! Ik heb Viola altijd een knappe vrouw met klasse gevonden. Jammer dat ze niet meer op TV is. Een remake van de 5 Uur Show met Viola als presentatrice zie ik wel zitten!

 14. Ome Willem

  Free Willy

 15. Jackky

  Ik zag haar liever, dan die trut van een Catrien.

 16. nathalie

  @Jackky; ik liever allebei niet maar als ik moet kiezen zie ik ook liever Viola.

 17. Pia

  Oh, wat wil ik nare dingen over deze vrouw roepen nu. Maar had me voorgenomen dat soort dingen niet meer te doen.

 18. Anoniem

  Tja, het figuur van haar met die van Patricia Paay vergelijken, niet echt handig.

 19. Anoniem

  Patricia is ook niet een van de slanksten dus kun je die best vergelijken.

 20. nathalie

  Patricia heeft maat 42 en als je dan zo’n dwerg bent, ben je dik.

 21. Goop

  Nathalie is een jaloerse sloerie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.