Rob Geus voelt zich ‘ongelooflijk genaaid’

Geplaatst op di 06 jan 2015 om 13:27

Foto: SBSRob Geus voelt zich ‘ongelooflijk genaaid’ door het tv-programma Rambam. Dat heeft de SBS 6-ster laten weten op Radio 538. Rambam filmde met een verborgen camera hoe Geus zijn duizenden euro’s kostende keurmerk De Keus van Rob Geus uitreikte aan een restaurant, dat hij eerder afkeurde in De Smaakpolitie. Het restaurant was in de staat gebracht van hoe het er toen uitzag. “Ik voel me ongelooflijk genaaid over hoe dit gegaan is, maar ik sta nog steeds achter mijn keuze.

Volgens Geus is zijn keurmerk niet te koop. “Dit restaurant heeft een certificaat gekregen, omdat ze de voedselveiligheid op een juiste manier hanteren. Dat zij de punten van nu en van toen in De Smaakpolitie naast elkaar gaan liggen, dat is heel vervelend.”

Rambam heeft ook uitgerekend dat Geus al honderdduizenden euro’s verdiend heeft aan zijn keurmerk. “Ze lopen in Rambam te zeiken over centjes, maar ik kan je vertellen dat het bedrijf waar het hier om gaat tot op heden nog geen euro heeft overgemaakt. Ik hang op de deur en mijn foto hangt overal, maar ze hebben nog geen euro overgemaakt.”

Op de vraag wanneer Rambam wordt uitgezonden, antwoordt Geus: “Ik heb geen idee. Naar zulke programma’s kijk ik niet.”

Rambam is morgen om 22.00 uur te zien op NPO 3.
11 Reacties op “Rob Geus voelt zich ‘ongelooflijk genaaid’”


 1. TVKijker

  3.000 euro vragen voor een keurmerk. Man man man.

 2. variabel

  Maar, een keurmerk waar heel lang en heel indringend is over nagedacht moet wel € 3.000 kosten, tijd, energie en wikken en wegen moeten ook betaald worden.

 3. restaurant houder

  Die vent kan toch ook om alles zeuren… totaal geen medelijden met hem… hij breekt vaak zat restaurants af wat nergens op slaat, nu is hij zelf aan de beurt…

 4. Bep

  Enge man

 5. Anoniem

  was een foto noodzakelijk? ben net aan het eten!

 6. Anonymus

  dat mannetje had toch nooit een tv programma mogen krijgen!! Slaat absoluut nergens op!! Kun je je programma’s nog goedkoper maken, bovendien kon hij z’neigen pannenkoekrestaurantje niet eens bestieren!! Heel triest mens.

 7. freek

  en wat kan Rob eigenlijk precies?

 8. Manda

  Tja, Robje. Als jij mensen naait word je op een dag zelf genaaid. What comes around…

 9. Manda

  Goes

 10. TVkijker34

  Rambam? ooooh VARA!!!! dat wil je zien pffffffffff kloteclub!

 11. Flits Bom

  Hij is een womanizer schijnt…. Kan me er niks bij voorstellen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.