Rob Geus voelt zich ‘ongelooflijk genaaid’

Foto: SBSRob Geus voelt zich ‘ongelooflijk genaaid’ door het tv-programma Rambam. Dat heeft de SBS 6-ster laten weten op Radio 538. Rambam filmde met een verborgen camera hoe Geus zijn duizenden euro’s kostende keurmerk De Keus van Rob Geus uitreikte aan een restaurant, dat hij eerder afkeurde in De Smaakpolitie. Het restaurant was in de staat gebracht van hoe het er toen uitzag. “Ik voel me ongelooflijk genaaid over hoe dit gegaan is, maar ik sta nog steeds achter mijn keuze.

Volgens Geus is zijn keurmerk niet te koop. “Dit restaurant heeft een certificaat gekregen, omdat ze de voedselveiligheid op een juiste manier hanteren. Dat zij de punten van nu en van toen in De Smaakpolitie naast elkaar gaan liggen, dat is heel vervelend.”

Rambam heeft ook uitgerekend dat Geus al honderdduizenden euro’s verdiend heeft aan zijn keurmerk. “Ze lopen in Rambam te zeiken over centjes, maar ik kan je vertellen dat het bedrijf waar het hier om gaat tot op heden nog geen euro heeft overgemaakt. Ik hang op de deur en mijn foto hangt overal, maar ze hebben nog geen euro overgemaakt.”

Op de vraag wanneer Rambam wordt uitgezonden, antwoordt Geus: “Ik heb geen idee. Naar zulke programma’s kijk ik niet.”

Rambam is morgen om 22.00 uur te zien op NPO 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen