Peter R. de Vries vindt winterstop Pauw onbegrijpelijk

Peter R. de Vries vindt het erg vreemd dat Eva Jinek de komende acht weken te zien is op het tijdstip van Pauw, de talkshow van Jeroen Pauw. Dat heeft de tv-presentator laten weten op Twitter. De Vries vraagt zich af waarom de Publieke Omroep het nodig vindt om Pauw zo lang op wintervakantie te sturen. “Onbegrijpelijk dat Pauw weer plaatsmaakt voor Jinek terwijl Pauw net op stoom komt… De onnavolgbare wegen van de publieke omroep“, twittert de misdaadjournalist.

Net als Pauw & Witteman kent ook Pauw een winterstop. Vorig jaar was Knevel & Van den Brink te zien in de winterstop van Pauw & Witteman, maar die winterstop duurde nog geen maand.

Pauw groeide eind vorig jaar uit van 500.000 naar zo’n 700.000 kijkers. Jinek trok maandag met haar eerste late night-show 875.000 kijkers. Een vergelijking gaat echter mank, omdat Humberto Tan pas maandag terugkeert met zíjn talkshow op RTL 4.

De Vries was in de lente van vorig jaar samen met zijn zoon te gast in de laatste aflevering van Jineks zondagmiddagshow.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen