Peter R. de Vries vindt winterstop Pauw onbegrijpelijk

Geplaatst op Tue 06 Jan 2015 om 13:49

Peter R. de Vries vindt het erg vreemd dat Eva Jinek de komende acht weken te zien is op het tijdstip van Pauw, de talkshow van Jeroen Pauw. Dat heeft de tv-presentator laten weten op Twitter. De Vries vraagt zich af waarom de Publieke Omroep het nodig vindt om Pauw zo lang op wintervakantie te sturen. “Onbegrijpelijk dat Pauw weer plaatsmaakt voor Jinek terwijl Pauw net op stoom komt… De onnavolgbare wegen van de publieke omroep“, twittert de misdaadjournalist.

Net als Pauw & Witteman kent ook Pauw een winterstop. Vorig jaar was Knevel & Van den Brink te zien in de winterstop van Pauw & Witteman, maar die winterstop duurde nog geen maand.

Pauw groeide eind vorig jaar uit van 500.000 naar zo’n 700.000 kijkers. Jinek trok maandag met haar eerste late night-show 875.000 kijkers. Een vergelijking gaat echter mank, omdat Humberto Tan pas maandag terugkeert met zíjn talkshow op RTL 4.

De Vries was in de lente van vorig jaar samen met zijn zoon te gast in de laatste aflevering van Jineks zondagmiddagshow.
4 Reacties op “Peter R. de Vries vindt winterstop Pauw onbegrijpelijk”


 1. TVKijker

  Peter is geen fan van Jinek.

  Is 5 jaar later van Pauw live, of ook al van te voren opgenomen? Dan zit hij inderdaad 8 week lang op zijn kont.

 2. bart

  Moet hij ook weer zonodig…..

 3. ariebombarie

  Ja Peterrr, maar Jinek vraagt jou wellicht niet.
  Flauw om nu om je vriendje Pauw te zitten gillen.
  Jij wil bij RTL, SBS, NOP 1,2,3, maar op TV komen om telkens maar je centjes ervoor op te strijken.
  Bovendien is het irritant dat jij denkt overal verstand van te hebben.Van voetbal, politiek ( daar heb je totaal geen kaas van gegeten met je mislukte partij destijds), misdaad etc.
  Jammer dat je niet echt de moord op dat meisje Holloway oploste.

 4. jan

  Albert Verlinde, Peter R De Vries, Matthijs van Nieuwkerk, Erland Galjaard……….eng rijtje……

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.