Peter Heerschop naakt door Friesland

Foto: SBSPeter Heerschop heeft voor het nieuwe seizoen van Jeuk naakt rondgereden in Friesland. Dat vertelt hij in De Telegraaf. Het was erg ongemakkelijk, vindt hij. “Sommige afleveringen zijn zo erg dat ik me al schaam als ik het script lees. Dat ik met Thomas Acda in mijn blote reet op een motor met zijspan moet wegrijden bij een Thaise hoer om te gaan schuilen bij een lokale pedo. Ik dacht: dat doe ik niet. Maar we hebben dus serieus een dag lang in onze blote kont door het Friese landschap gereden.

Naast Jeuk, is Heerschop ook druk met zijn nieuwe RTL 7-programma De Hollandse School met Viggo Waas en Raoul Heertje. “Wij richten een nieuwe club op en gaan kijken hoe we van voetbal weer iets romantisch kunnen maken.”

Met bijvoorbeeld een ode aan Tante Hannie, de kantinejuffrouw en een museumrondleiding langs kleedkamerrituelen”, vult hij aan.

Van Jeuk gaat dit jaar een tweede seizoen van start. Er is ook al een derde seizoen aangekondigd.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen