Mislukte anaconda-stunt vanavond op Discovery

Geplaatst op Tue 06 Jan 2015 om 12:54

Foto: John KramerDe wereldwijd veelbesproken poging van filmmaker en bioloog Paul Rosolie om zich, gehuld in een beschermend pak, op te laten eten door een anaconda, is vanavond te zien op Nederlandse Discovery Channel. Dat heeft het station laten weten. Het was de bedoeling dat de slang Rosolie zou opeten tot zijn middel en dat de ploeg hem dan terug zou trekken, maar zo ver kwam het niet. Al toen de slang zich om Rosolie heen wikkelde, riep hij om hulp. Toch heet het tv-verslag ‘Eaten Alive’.

De bioloog staakte zijn poging al snel, omdat hij het idee had dat de slang op het punt stond om zijn arm te breken en hem te verstikken. Het pak bleek toch niet sterk genoeg te zijn.

Eaten Alive wordt vanavond om 21.00 uur uitgezonden als onderdeel van de Anaconda-avond. Andere programma’s zijn Biggest & Baddest om 20.00 uur en Swimming With Monsters om 22.00 uur.

Concurrent National Geographic Channel, en andere kijkers, hebben op sociale media flink de spot gedreven met Discovery. NGC toonde een foto van een brute aanval door een dier met als onderschrift: “This is eaten alive.
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.