Marlijn Weerdenburg: ‘I love Linda’

Geplaatst op do 22 jan 2015 om 13:41

Foto: SBSMarlijn Weerdenburg, die de hoofdrol speelt in de SBS 6-serie Danni Lowinski, is gek op televisiekoningin Linda de Mol. Dat vertelt de 31-jarige actrice in Veronica Magazine. Op de vraag van het tv-magazine om te kiezen tussen John de Mol en Linda de Mol, zegt Weerdenburg onomwonden: “I love Linda. Of ze nu speecht bij een gala of op tv iets nieuws probeert, het wordt altijd een succes. Dus sorry John, producent van Danni Lowinski. Schrijf me alsjeblieft niet uit de serie als je dit leest.” 

Weerdenburg is De Mol erg dankbaar voor de kans die hij haar heeft geboden. “Het theater verkeert in zwaar weer. Ik wil heus niet wegrennen van een lastige situatie, maar ik prijs me gelukkig met een baan bij tv.

In één klap is Weerdenburg een BN’er geworden. “SBS heeft me een grote kans gegeven. Op acteervlak was ik zo bleu als een baby toen ik de Danni-rol kreeg.

Danni Lowinski is elke woensdagavond te zien op SBS 6.
3 Reacties op “Marlijn Weerdenburg: ‘I love Linda’”


  1. Wwzapper

    Ook al zouden al die bn’ers Linda éigenlijk een vreselijke heks vinden, je zult het nóóit iemand horen zeggen. :+

  2. Natascha

    Linda is ook gewoon fantastisch.

  3. Sven L.

    Ik denk dat men Linde eerder respecteert om haar vakkundigheid, en niet zozeer heel aardig vinden.. (al lijkt het mij oprecht een leuk mens).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.