Kees Tol rekent op Hollands Beste Bloemstylist 2

Kees Tol gaat ervan uit dat hij van SBS 6 een tweede seizoen van Hollands Beste Bloemstylist mag maken. “Dat is nog niet helemaal zeker. Ik hoop het wel en ga er wel een klein beetje vanuit“, aldus de presentator op 100% NL. Verder is Tol druk met de tv-show De Nationale Tweelingtest. “Dat is een programma dat ik samen met Kim-Lian van der Meij ga presenteren. De opnames beginnen toevallig dit weekend. Het is een familieprogramma. Echt een feel good-programma.

Vanavond is hij ook nog bij NPO 3 te zien, in Nick & Simon: The American Dream. “Dat is één van die programma’s die ik te leuk vind om te maken. Hoe leuk is het als je met twee muzikale vrienden een leuke reis kan maken? Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Daar hoefde ik niet lang over nadenken. Zonder camera’s had ik het ook gedaan.”

Al met al is Tol tevreden met zijn televisiebaan. “Ik ben ook druk met Shownieuws. Vanavond komt The Dream en misschien gaan we in het voorjaar weer een bloemetje schikken. Dan is mijn jaar weer vol.”

Tol werd bekend als vriend van bekende Volendamse artiesten. Inmiddels heeft hij een solocarrière als presentator opgebouwd.

Hollands Beste Bloemstylist, waarin de beste bloemschikker wordt gezocht, was vorig jaar voor het eerst te zien en werd redelijk bekeken op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen