Henny Huisman wil nieuwe Mini-playbackshow

Henny Huisman hoopt dat SBS 6 dit jaar de Mini-playbackshow terugbrengt op televisie en dat hij wordt ingezet als de presentator ervan. Dat heeft hij laten weten in weekblad Story. Huisman beleefde vorig jaar zijn tv-comeback op SBS 6. “Mijn onverwachte succes met Surprise Surprise in 2014 was natuurlijk ongekend. Dat had niemand meer verwacht. Maar 2015 zou écht mijn jaar worden wanneer naast Surprise Surprise de enige echte Mini-playbackshow bij SBS 6 zou terugkomen!

SBS 6 dacht Huisman vorig jaar blij te maken met zijn tv-comeback, maar al snel was de presentator ontevreden. Hij wilde geen bijrol, maar een centrale rol in Surprise Surprise. “Want hoezo een bijrol in wat oorspronkelijk mijn eigen programma is?“, brieste hij.

Huisman dreigde op te stappen als niet hij, maar Do de centrale presentator bleef. “Voor mij is het hoofdstuk Surprise Surprise afgesloten. De bal ligt nu bij SBS 6.

Als Surprise Surprise dit voorjaar terugkeert op SBS 6, gaat Huisman de centrale presentatie sámen met Do doen. “Ik ga ook in de studio presenteren en ben niet langer een soort vliegende keep in het land.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen