Do wil geen ‘debielen’ op televisie

Do kijkt niet graag naar tv-shows die draaien om kandidaten zonder enige inhoud, zoals de vroegere RTL 5-hit Oh Oh Cherso. Dat vertelt de SBS 6-ster, die samen met Henny Huisman Surprise Surprise presenteert, in een interview met De Telegraaf. Op de vraag of ze een hekel heeft aan iets op televisie, antwoordt Do: “Aan afgeleiden van Oh Oh Cherso. Programma’s waarin we letterlijk moeten zien dat mensen met elkaar naar bed gaan. Wat mij betreft hoeft niet iedere debiel op tv.

Er is ook iets dat Do mist op de Nederlandse televisie. “Grappige, maar vooral gezellige familietelevisie. Tegenwoordig is aan vrijwel alles een wedstrijd verbonden“, klaagt de presentatrice.

Met Surprise Surprise hoopt Do familietelevisie terug te brengen. “Vroeger vond ik de Surprise Show heerlijk om naar te kijken. Ik hield toen al van feelgood tv. Lekker meeleven met de kandidaten. Een tijd waarin nog plek was om kleine dromen te realiseren.”

Als je nu iemand een ritje in een Ferrari aanbiedt, zijn ze verontwaardigd dat ze ’m niet mogen houden...”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen