Carlo Boszhard stond doodsangsten uit

Foto: RTLCarlo Boszhard heeft doodsangsten uitgestaan tijdens de ontruiming van het NOS-gebouw. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten aan RTL Boulevard. Boszhard was donderdagavond bezig met opnames van De TV Kantine toen het NOS-pand ontruimd werd. “Ik durfde niet bij de ramen te gaan staan, snap je? Je denkt: misschien wordt er wel geschoten. We zijn met z’n allen op de gang gaan staan. Dan zit je op de grond. Het was een heel rare situatie“, aldus de tv-presentator.

Hij kan het zich allemaal nog goed herinneren. “Ik stond als een typische bekende Nederlander in de studio. Er kwam iemand de studio binnen rennen en die zei: ‘Er is een man met een geweer en een pistool en het is allemaal gevaarlijk.’ Op dat moment denk je: wat is hier aan de hand?

Er heerste volgens Boszhard grote paniek. “Mensen van de NOS liepen toen onze gangen op. Ze zochten daar schutting. Dat was heel erg raar. We hadden zoiets van: wat is hier aan de hand?”

We deden toen alle lichten uit en keken verbijsterd naar buiten, waar politieagenten waren. Ik hoef maar een paar stappen te doen en ik ben bij het NOS-gebouw. Het was echt heel eng. We hebben de lichten uitgedaan, de mensen waren helemaal van slag en wij wisten niet wat er aan de hand was.

Het NOS-gebouw werd ontruimd omdat een gewapende man zendtijd eiste bij de omroep.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen