‘Boer Tom wil bekende Nederlander worden’

Geplaatst op Tue 06 Jan 2015 om 11:20

Foto: John KramerDe 32-jarige tulpenboer Tom Groot uit Nieuwe Niedorp doet mee aan Boer Zoekt Vrouw, omdat hij een bekende Nederlander wil worden. Dat zegt een anonieme café-eigenaar uit Nieuwe Niedorp vandaag in De Telegraaf. Groot is de populairste Boer Zoekt Vrouw-boer ooit met 1808 brieven, ruim 75 procent van het totaal aantal brieven dat naar de tien boeren is gestuurd. “Tom wil een bekende Nederlander worden. Hij is altijd al dol op aandacht geweest“, zegt de cafébaas.

Veel kijkers vragen zich af waarom een boer die zo in trek is via een tv-programma op zoek moet naar een vrouw. Volgens De Telegraaf gaat zelfs het gerucht dat Tom voorafgaand aan de opnames al iemand tegen het lijf is gelopen.

Een ‘bekende uit het dorp’ beaamt dat Tom niet om aandacht verlegen zit. “Tom is dol op vrouwen en kermissen. Een van de laatste keren heeft hij op de kermis een leuke vrouw ontmoet; dat is zijn vriendin geworden.”

Deze bron is er knip en klaar over: “Hij doet alleen maar voor de show mee aan het programma.
15 Reacties op “‘Boer Tom wil bekende Nederlander worden’”


 1. johan d

  Mag ik een teiltje! Irritant zulke aandachstgeile figuren!

 2. anonymous

  Klopt, deze man heeft gewoon een vriendin.

 3. Anonymous

  Einde van het programma hoop ik!!toch al geen leuke boeren deze keer.

 4. Marijke

  Typisch een geval die zo in Utopia had gekund

 5. Jochem

  @abonymous

  Haha, en dat weet jij?

 6. Dré

  En toen ontplofte het sprookje van de kijkcijfers van BzV zo in Yvonne haar gezicht/KRO. Kan er weer een echt Publiek programma om dat tijdslot geprogrammeerd worden.

 7. @je15

  @Jochem

  @Anonymous 11.35 heeft helemaal gelijk. Kijk maar eens op andere media.

  Gaat deze Tom dus alleen maar om een BN’er te worden en niet om een vrouw/boerin te vinden via dit programma.
  Zou zeggen. gelijk uitsluiten van verdere deelname.

  En dan maar zeggen dat alleen de CO manipuleert en de zaak bedonderen.

 8. Tsja

  Maken de beweegredenen van de kandidaten iets uit? Is het verboden dat hij op tv wil?

 9. anonymous

  @jochem; ja want ik ken deze boer en dus ook zijn vriendin.

 10. anonymous

  @Tsja; ze willen allemaal op tv, anders doen ze niet mee.
  Het is wat anders als je al een vriendin hebt maar meedoet om bekend te worden.

 11. RaarMaarWaar

  Doe dan boer Janko!! Veeel leuker!! Weg met deze boerr!!

 12. Bep

  En die boer met die 2 zoontjes was zo teleurgesteld dat hij niet”door” was! Hij zoekt toch een vrouw?

 13. Frank

  Waarom is Henk van vorige boer zoekt vrouw opgeroepen om af te reizen naar RTL boulevard natuurlijk om de zaak weer eens eventjes te verbloemen over Tom de bollenhandelaar Henk zei bij RTL boulevard dat boeren geen tijd hebben om een vrouw te zoeken ik begrijp wel dat iemand die een koeienbedrijf hebben zeker geen tijd hebben om dat die beesten moeten eten en gemolken moeten worden maar dat is niet zo bij bloembollen dit is gewoon om het programma nog leuker en nog spannender te gaan maken ik heb het gevoel dat daarom Henk en Fiona in de studio waren sorry maar dit is geen maken van een programma om een acteur als Tom daar in mee te laten spelen zo,n man die een bloembollenbedrijf bezit kan gemakkelijk op stap gaan die bloembollen lopen zaterdagsavond niet weg maar hij heeft wel tijd om vrienden uit te nodigen zo kan hij ook onder de mensen komen en een vrouw van de toekomst vinden.Hij moet model worden dan word hij ook een bekende Nederlander en komt hij ook onder de mensen.

  Groet Frank
  Tel. 0625467741

 14. Jantje

  Leuk al die complot denkers hier. BzV is gewoon echt. Dat zie je aan elk shot. De camera liegt niet. Bij de CO is niets echt, dat zie je ook in elk shot. Gewoon, je ziet het. Mensenkennis.

  Men kan maar niet begrijpen waarom boer Tom mee doet. Dat heeft hij duidelijk uitgelegd. Hij is niet op zoek naar een scharrel maar een duurzame relatie. Dan maakt het niet uit hoe knap je ook bent, dan is de binnenkant essentieel. Ik denk dat hij gewoon moeite heeft met relaties. Niet om ze te beginnen maar om ze vast te houden. Ik denk dat van alle boeren hij de grootste kans heeft om aan het einde van de serie alleen achter te blijven.

 15. dirk

  @jantje:

  wat een onzin: BZV is eigendom van RTL4 want wordt gemaakt door Fremantle en is eigendom van Fremantle/RTL4

  Belachelijk dat dit met ons belastinggeld wordt gemaakt…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.