Youp van ’t Hek wil niet dineren met Albert

Foto: SBSYoup van ’t Hek moet er niet aan denken om aan één tafel te zitten met Albert Verlinde. Dat geeft hij aan in Veronica Magazine. Van ’t Hek wordt gevraagd te kiezen tussen uit eten gaan met Albert Verlinde of met Wilma Nanninga. “Nou, met beiden niet. Eten kan ik niet met Wilma Nanninga of Albert Verlinde aan tafel. Die moeten met dat spul, die B-artiesten, aan tafel gaan zitten. Ik heb ook helemaal geen tijd en zin om met die lui te eten“, zegt de komiek, die vanavond het jaar afsluit op NPO 1.

De cabaretier heeft sowieso weinig met de sterrenwereld. Zo zou hij nooit meedoen aan BN’er-shows als Expeditie Robinson. “Mijn tv gaat automatisch uit als deze programma’s voorbijkomen. Dat is een heel intelligent ding.

Van ’t Hek hoeft nooit ‘nee’ te zeggen, want, zo vertelt hij: “Ik word gelukkig nooit gevraagd voor dit soort programma’s. Ik heb er ook helemaal geen tijd voor. Dat dit soort programma’s bestaat, betekent dat een groot deel van ons land totaal zwakzinnig is.

Dat geldt ook voor Utopia, vindt hij. “Bestaat Utopia nog wel? En wordt er nog naar gekeken? Ik heb dat programma nog nooit gezien.

De oudejaarsconference van Van ’t Hek is vanavond om 22.30 uur te zien op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen