SBS 6 ontkent breuk met Beau van Erven Dorens

SBS 6 ontkent dat Beau van Erven Dorens van de nieuwe talentenjacht Popster is gehaald, omdat er een breuk tussen beide partijen op handen zou zijn. Dat zegt een zegsvrouw van de zender vandaag in het AD. Van Erven Dorens werd met veel bombarie op Popster gezet – John de Mol vroeg hem live in Shownieuws voor de presentatie – maar is nu vrij plotseling ingeruild voor Kim-Lian van der Meij. “Er is absoluut geen sprake van een breuk“, laat een zegsvrouw weten.

Vorige week werd duidelijk dat André van Duin een rol krijgt in het programma. Volgens SBS 6 is het daarom leuker dat niet een man, maar een vrouw de presentatie van de show doet. Dat heeft geleid tot de exit van Van Erven Dorens.

De persvoorlichtster laat weten dat Van Erven Dorens genoeg andere dingen te doen krijgt. “Beau heeft verder veel andere leuke programma’s in de planning staan voor het nieuwe jaar, dus je hoeft hem niet te missen.

Van Erven Dorens wil volgens het AD geen reactie geven op deze beslissing, die het dagblad als ‘markant’ omschrijft.

Momenteel is Van Erven Dorens ook te zien met weekendamusement op SBS 6, namelijk met de show The Winner Takes It All. Dat is geen kijkcijferhit.

Het contract van Van Erven Dorens bij SBS 6 verloopt in augustus. “Dit is een keiharde business: als ik genoeg succes heb, mag ik misschien blijven. Zo niet, dan weet ik het niet. Maar dat geldt aan mijn kant ook“, zei hij vorige maand.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen