Hypocriete Filemon spreekt schande over PowNews

Filemon Wesselink vindt het schandalig dat PowNews en toyboy Robbie Hasselt stiekem opnames hebben gemaakt van Onno Hoes. Dat heeft de presentator, die Onno Hoes en zijn toenmalige partner Albert Verlinde in 2009 afluisterde in hun privé-omgeving, laten weten aan Shownieuws. Wesselink is kritisch over PowNews. “Het is beschamend wat er gebeurd is. Het lijkt me heel erg als je op je hoede moet zijn als je gewoon liefde zoekt of voor mijn part seks, want wat is daar mis mee?

Wesselink verstopte in 2009 geluidsapparatuur in een prijs die collega Sophie Hilbrand uitreikte aan Albert Verlinde. De showkenner nam die prijs mee, waarna de BNN-presentatoren privé-gesprekken van Verlinde en Hoes konden afluisteren. Het Openbaar Ministerie heeft BNN daarvoor vervolgd.

Inmiddels lijkt Wesselink anders te denken over geheime opnames. “Ik vind dat de verborgen camera mag. Als je denkt dat je daar echt iets mee bloot kan leggen wat je normaal niet bloot kan leggen, dan is dat echt prima. Maar het moet níet gaan over wat iemand gewoon in zijn privéleven doet, waar we dan een soort van ethisch waardeoordeel over vellen.

Hasselt heeft stiekem opnames gemaakt van twee dates met Hoes. Die beelden werden woensdagavond uitgezonden in PowNews en veroorzaken behoorlijk wat controverse.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen