Piet Paulusma blij met Champions League bij SBS

Foto: SBSPiet Paulusma vindt het leuk dat SBS de rechten voor de Champions League heeft binnengehaald. Dat heeft de weerman laten weten op Q-music. De Champions League is van 2015 tot en met 2018 te zien bij SBS. “Dat is geweldig toch? Dat lijkt mij een heel goede zaak voor ons als SBS“, zegt Paulusma, die het leuk zou vinden om zijn weerpraatje vanuit de Champions League-stadia te doen. “Dan laten we Messi even ‘oant moarn’ zeggen. Dat wordt een fantastisch feest. Dat is toch geweldig?

Paulusma realiseert zich dat dat niet zal gebeuren, maar: “We zullen wel proberen vanuit de Nederlandse locaties het één en ander doen.”

Al jaren geeft Paulusma in de zomer een barbequecijfer tijdens zijn weerpraatje. “Een voetbalweercijfer zou best kunnen. Dat vind ik een goed idee. Als het heel warm is, is het voetbalcijfer laag en het barbequecijfer hoog.”

Paulusma heeft twee favoriete clubs. “Dat zijn de Friese clubs Campbuur en SC Heerenveen. Ik kom bij beide en ik vind het fantastisch.”

De weerman denkt dat hij best op zou kunnen treden in voetbalprogramma’s van SBS. “Ik heb jaren zelf gevoetbald, dus ik ben voetballiefhebber. Ik was altijd keepen en hield veel ballen tegen. Alles wat de spelers verkeerd deden, loste ik op.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen