Mark Rutte verzorgt aftrap kerstactie RTL Boulevard

Foto: RTLMinister-president Mark Rutte heeft de aftrap verzorgd van de kerstactie RTL Viert de Kerst van RTL Boulevard. Dat heeft de showrubriek laten weten. Rutte gaf de eerste van 25.000 kerstpaketten weg aan wijkverpleegkundige Irene en Boulevard-sterren Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz waren erbij. “Dat niemand minder dan onze premier het eerste kerstpakket weg wilde geven en zo het goede voorbeeld geeft, is echt geweldig“, zegt roddelkoning Verlinde in een reactie.

RTL Boulevard gaat 25.000 kerstpaketten weggeven aan mensen die het verdienen. “Wat ooit begon als een kleine actie is nu uitgegroeid tot een echte kersttraditie met 25.000 kerstpakkettenom weg te geven. Ben echt enorm trots dat ‘RTL Boulevard’ deze actie weer presenteert en dat we met elkaar waanzinnig veel mensen blij kunnen maken”, zegt Verlinde.

Niet alleen de ontvanger maar ook de gever houdt aan de actie een goed gevoel over, denkt ‘geluksprofessor’ Ruut Veenhoven van de Erasmus Universiteit Rotterdam: “In landen waar veel gegeven wordt, zijn de mensen gemiddeld gelukkiger en binnen die landen zijn gevers weer een tikje gelukkiger dan niet-gevers.”

Het effect zit niet zozeer in de gift, maar in de sociale relaties die daarmee bestendigd worden.” Verlinde: “Dat is zo mooi aan deze actie, het is een echte ‘geluksmultiplier’ want degene die het kerstpakket krijgt, kan het weer met anderen delen. Er zit echt voor iedereen iets moois in.

RTL viert de Kerst is RTL’s grootste kerstactie ooit. Vanaf vandaag kan iedereen iemand opgeven die volgens hen een kerstpakket verdient, tot aan 24 december.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen