Oud-Voice-winnaars treden nog twee keer per week op

Foto: RTLDoor het winnen van The Voice of Holland hebben Iris Kroes (winnaar 2012) en Julia van den Toorn (winnaar 2013) nu zo’n twee optredens per week. Dat vertellen de zangeressen in Veronica Magazine. Ook The Voice-winnaars komen niet veel verder dan bruiloften en partijen. “Ik treed twee keer per week op. Op bruiloften en bedrijfsfeestjes, laatst op een begrafenis. Het is prima leven van mijn bestaan als artiest. Al scheelt het dat ik niet zo veel nodig heb“, zegt Van den Toorn in het blad. 

Kroes, ook bekend als het harpmeisje, hoeft ook niet meer achter de kassa te staan. “Ook voor mij al lang geen bijbaantje meer bij de Chinees in Drachten. Het zijn vooral poepsjieke locaties waar ik gevraagd word met mijn harp op te reden. Het Krasnapolsky Hotel en het Amstel Hotel bijvoorbeeld. Ik kan aardig leven van twee of drie optredens per week.

Gevraagd naar haar muzikale hoogtepunt tot nu toe, noemt Kroes het zingen vanuit een luchtballon. “En ik heb op Malta op een prestigieus barokfestival gespeeld.

Van den Toorn noemt de tournee met Marco Borsato. “Wat hij op tv zegt, ‘eens team Marco, altijd team Marco’, daar houdt hij zich aan.

Vanavond is de finale van The Voice of Holland 5 te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen