SBS 6 bestelt heel seizoen Bureau Raampoort

SBS 6 gaat een volledig seizoen van de misdaadserie Bureau Raampoort bestellen. Deze moet nog voor de zomer op de buis verschijnen. Dat meldt de tv-zender vandaag in De Telegraaf. Bureau Raampoort was eerder deze maand te zien als tweedelige miniserie en trok 1 miljoen kijkers met de eerste en 730.000 kijkers met de tweede aflevering. “Ik ben heel trots dat Bureau Raampoort een heel seizoen mag gaan maken“, zegt hoofdrolspeler Thomas Acda in de ochtendkrant.

Acda heeft nu al zin in de opnames. “Samen met mijn goede vriend Simon de Waal en Tim Haars gaan we er alles aan doen om de kijker mee te nemen in een spannende verhalenreeks met Amsterdam als achtergronddecor.’

SBS 6 probeerde met Bureau Raampoort een nieuwe tactiek uit. In plaats van een heel seizoen bestellen en afwachten of het werkt, beperkt de tv-zender het risico nu tot twee afleveringen. Pas als die een succes zijn, wordt een hele serie besteld.

In januari komt SBS 6 op die manier ook met een ’tweedelige miniserie’, namelijk Gouden Bergen. Bij succes zal ook die serie een vervolg krijgen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen