Ivo Niehe strikt Conchita Wurst voor oudejaarsavond

Geplaatst op ma 22 dec 2014 om 13:15

Songfestival-winnares Conchita Wurst heeft ‘ja’ gezegd tegen Ivo Niehe. Ze is op 31 december te gast in zijn TV Show van het Jaar. Dat heeft de AvroTros vandaag laten weten. Niehe kijkt op oudejaarsavond in het Beatrix Theater in Utrecht terug op het afgelopen jaar met ‘een groot aantal gasten voor wie 2014 een topjaar was’. “Het programma met acts en muziek, is een overzicht van al het goede, geestige en inspirerende van de afgelopen 12 maanden, om het jaar feestelijk af te sluiten.”

Het is belangrijk om het jaar in goede harmonie af te sluiten, vindt de omroep. “Want naast alle chaos, oorlogen en veel verdriet, was er ook veel moois en humor.”

Andere gasten in de TV Show van het Jaar zijn onder anderen Art Rooijakkers, Yvon Jaspers, Dafne Schippers, Jeroen Dubbeldam en Menno de Koning.

Het programma zal op oudejaarsavond om 20.30 uur te zien zijn op NPO 1.
6 Reacties op “Ivo Niehe strikt Conchita Wurst voor oudejaarsavond”


 1. Don

  Gatverdamme wat een vreselijke gast: Yvonne Jaspers, brrrr

 2. Ome Willem

  En zo’n gestoorde baardaap krijgt ook nog alle aandacht, opzouten met zo’n mafkees.

 3. Jacques

  Weer die kip die alleen won vanwege zijn gimmick.

 4. Chanteau

  Hier kijkt dus niemand naar.

 5. molletje

  Verschrikkelijk. Kijkers trekken met inhoudsloze entertainment. Ivo kan zo naar de stal van Mollusconi

 6. ABDE

  Het zegt toch genoeg dat niet “het” de grootste hit opleverde maar The Common Limits. Met name in Duitsland werden zij grijs gedraaid. Maar de winnaar….. niet gehoord.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.