Irene Moors laat Domien Verschuuren huilen

Geplaatst op ma 22 dec 2014 om 14:06

Domien Verschuuren hield het vanmiddag niet droog toen Irene Moors bij hem in de Serious Request-studio haar liedje Voor Het Eerst kwam zingen. Dat was te horen op 3FM. Aan het eind van het liedje, bleek dat Verschuuren aan het huilen was. “O, lieverd. Sorry, Domien. Ik denk dat het voor heel veel mensen wel geldt dat je zo moet denken aan mensen die er niet meer zijn en dat mag met de kerst. Domien, laten we samen gaan jánken“, zei de RTL 4-presentatrice daarop.

Moors zingt het liedje Voor Het Eerst in de kerstshow van Karin Bloemen. Het liedje gaat over het overlijden van haar vader en het gemis tijdens de feestdagen.

De presentatrice bracht het liedje zondag ook ten gehore in haar eigen programma Carlo & Irene: Life 4 You. Veel kijkers vonden het ontroerend, lieten ze weten op Twitter.

De video is terug te zien op de Serious Request-pagina op Facebook.
22 Reacties op “Irene Moors laat Domien Verschuuren huilen”


 1. Anonymous

  Altijd al een grote jankerd geweest geweest die DOMien.

 2. anonymous

  Watje

 3. anonymous

  Wat een kattengejank.

 4. Willem

  Jeetje, aan de reacties hierboven te zien, is nog niet overal de kerstgedachte doorgedrongen. Ik vind het ook een mooi nummer, en moest ook terugdenken aan degenen die ik dit jaar verloren ben. Ik vind Domien ook echt heel leuk, alsmede Irene Moors. Mooi moment op de radio!

 5. frank

  trieste reacties hier. Als je je zou verdiepen in de geschiedenis van Domien, zou je weten dat tijden SR Eindhoven (volgens mij in 2010) Domien ineens een telefoontje kreeg dat zijn vader in het ziekenhuis was opgenomen met levensbedreigende situatie. Dat je daar nu extra aan denkt en je dus emotioneel wordt, is meer dan logisch.

 6. King

  Ik zou ook huilen als die tang zo vals in mijn oor kraaide.

 7. Mj

  @Willem en @frank, helemaal met jullie eens.

  Echter @Frank het voor de eerste keer dat Domien in het Glazen Huis (opgesloten) zit. Wellicht is dat moment wat jij aankaart, bij een andere gelegenheid gebeurd, of zat Domien gewoon in de studio van 3FM tijdens SC toen dit gebeurde.

 8. Jacques

  @Mj

  Je hoeft niet in een glazen huis te zitten om tijdens SR Eindhoven slecht nieuws over je vader te krijgen.

 9. frank

  precies. @mj hij zat niet in het huis maar was wel op pad voor SR.

 10. Vincent

  Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

 11. edje

  Jaha, met kerst en Oud en Nieuw wordt er wat afgesnotterd. Wie kent er geen persoon in zijn omgeving die zielig is? Vooral in deze tijd even bij stil staan en mee janken. Heerlijk!

 12. Jeep

  Tja, zolang zonder eten moeten geeft altijd vervelende bijverschijnselen…

 13. Mj

  frank

  Blij dat jij het wel snapt, hoe ik mijn reactie bedoelde.

 14. RvdB

  Ik jank al de hele maand om onze oudjes die zielig en alleen thuis zitten.
  En waar het geld door Den Haag van gestolen word.

  Ik jank al de hele maand om de mensen die met Kerstmis naar de voedselbank moeten, omdat ze geen geld hebben om eten te kopen.

  Denk daar maar eens aan, ik ben ook maar genoeg dierbare verloren, dat doet pijn, en dat is erg, maar wat hier boven staat in mijn bericht vind ik ook om te janken.

 15. Chanteau

  Mj is duidelijk niet de slimste. Of beter gezegd: ronduit stupide.

 16. Sven L.

  Meeste reacties hier weer -zoals gewoonlijk- zeer triest… Net zo kortzichtig als de mensen die roepen: “zorg eerst eens voor de mensen hier, ipv. doneren aan andere landen”

  Die mensen zijn zó simpel, zó dom, zó ontzettend Tokkie niveau. Niet verder kijken dan je eigen eilandje. Op social media lees je ook die verwijtende teksten, bah!

 17. molletje

  Hoeveel heeft die gast gekregen voor deze mediastunt?

 18. Mo

  Bij mij springen de tranen ook in mijn ogen, kippenvel tot aan mijn tenen. Door merg en been kan zij a.u.b. stoppen met zingen lijkt wel een gillende valse keukenmeid.

 19. John

  Ja want je emoties laten zien is nog doen. In tegenstelling tot afzeiken. Bij dat laatste krijg ik vooral kromme tenen.

 20. Nasty Ol' Thang

  @Mo

  Hallo, Mootje.

 21. Anonymous

  DOMietje…

 22. anonymous

  Irene laat iedereen huilen, ja ze zingt zo slecht dat mensen in huilen uitbarsten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.