Het jaar uit met Youp, Linda en Henny

Foto: Nick van OrmondtHet is oudejaarsdag en dat betekent dat veel Nederlanders weer met oliebollen voor de buis kruipen. Traditiegetrouw pakken de tv-zenders uit met een feestelijke programmering vol met amusement, humor en muziek. De drie grote tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS 6 zetten hun grootste sterren aan het werk met grote amusementsprogramma’s en de overige stations hebben vooral veel muziek op het menu staan. Zo staat NPO 3 de hele avond in het teken van ‘de lijst der lijsten’ Top 2000.

Direct na het Achtuurjournaal pakt NPO 1 uit met de TV Show van het Jaar, waarin Ivo Niehe met gasten als Conchita Würst terugkijkt op het afgelopen jaar. Vervolgens staan De TV Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk (21.45 uur) en de Oudejaarsconference van Youp van ’t Hek (22.40 uur) op het programma.

RTL 4 begint direct na Goede Tijden Slechte Tijden met de Oudejaarsconference van Guido Weijers, om vervolgens traditioneel het jaar uit te gaan met een Oud & Nieuw-special van de Linda de Mol-show Ik Hou Van Holland (22.00 uur).

Ook SBS 6 zet zijn coryfeeën aan het werk. Om half negen is Henny Huisman te zien met De 25 Meest Hilarische Tv-Momenten van 2014. Na een special van Komt Een Man Bij De Dokter (22.00 uur), gaat de zender om elf uur het jaar uit met het Staatsloterij Oudejaarsfeest, gepresenteerd door Do en Xander de Buisonjé.

Om klokslag twaalf uur staan de kijkers van NPO 1 en SBS 6 bijzonder vuurwerk te wachten. NPO 1 doet met een helikopter verslag van een spectaculaire vuurwerkshow in Amsterdam, terwijl SBS 6 de vuurwerkshow in de Hofvijver van Den Haag in beeld brengt.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen