Euvgenia Parakhina uit jury So You Think

De RTL 5-show So You Think You Can Dance gaat verder zonder Euvgenia Parakhina in de jury. Ze wordt vervangen door de Vlaamse Min Hee Bervoets. Dat heeft de tv-zender bevestigd. RTL 5 maakt de show samen met de Belgen. “Tot nu toe leverde Nederland met Dan Karaty, Jan Kooijman en Euvgenia het merendeel van de juryleden. België had één jurylid: Ish Aït Hamou. In onderling overleg was er de gezamenlijke wens om daar meer balans in de brengen“, aldus de zender in Metro.

De komst van Min Hee is hier het gevolg van. “We zijn altijd heel blij geweest met de bijdrage van Euvgenia en sluiten ook zeker niet uit dat zij ooit weer terugkomt. Min Hee is echter een heel goede vervanger waar wij erg blij mee zijn. We hebben alle vertrouwen in dat zij met een verfrissende blik een goede toevoeging gaat zijn.”

Zelf is Min Hee ook enthousiast. “Ik ben een grote liefhebber van dansprogramma’s. Ze vormen een echte springplank voor potentieel danstalent, dat ik met veel plezier vanaf de eerste rij wil ontdekken.”

Al acht jaar jureer ik in de professionele danswereld, bij wedstrijden en in dansscholen. Als jurylid bij ‘Dansdate’ heb ik het gevoel van jureren helemaal te pakken gekregen en ik ben dus heel enthousiast met mijn plek in de jury van So You Think You Can Dance.

So You Think keert in het voorjaar van 2015 terug op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen