Britt Dekker start eigen paardenkanaal op YouTube

Britt Dekker, bekend van programma’s op RTL 5 en SBS 6, is een YouTube-kanaal over paarden begonnen. Vanaf vandaag is de presentatrice elke week te zien met een nieuwe aflevering van PaardenpraatTV. Dat heeft producent Tuvalu Media laten weten. Dekker neemt de kijker mee in de wereld van paarden, dressuur en verzorging. “Ik heb echt super veel zin om mijn eigen programma te gaan maken op YouTube en zo heel Nederland te laten delen in mijn passie voor paarden“, zegt ze.

Het tv-talent geniet van het interactieve aspect. “Omdat het online is, hebben kijkers bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen en in contact met mij te komen. Zo ontstaat er een echte community. Allemaal kijken naar PaardenpraatTV dus!

Het YouTube-kanaal is een initiatief van Tuvalu Media en Britt Dekker. Het kanaal biedt iedere maandag en woensdag om 16.00 uur een nieuwe aflevering. De afleveringen op woensdag worden gemaakt met dressuurruiter Esra de Ruiter.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen