Bram Moszkowicz bedankt Gordon in RTL Boulevard

Bram Moszkowicz heeft RTL 4-ster Gordon woensdagavond in RTL Boulevard bedankt voor het betalen van de rekening van 15.000 euro aan zijn ex-advocaat Gabriël Meijers. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Gordon voorkwam hiermee op het laatste moment dat de inboedel van Moszkowicz zou worden geveild. “Het is ongelooflijk om te zien dat als je in een slechte tijd leeft, er ook mooie dingen kunnen gebeuren. Het is ontroerend en bijzonder wat er gebeurd is“, vertelde hij.

Moszkowicz meent dat Gordon en hij niet eens goede vrienden zijn. “Gordon en ik zijn goed, we hebben wel eens wat gedronken, maar we komen niet bij elkaar thuis of zo. We zijn geen vrienden.”

De oud-strafpleiter had dinsdag een telefonisch gesprek met Telegraaf-journalist John van den Heuvel, die ook aan de desk van RTL Boulevard zat. “Door stom toeval krijg ik twee minuten later Gordon aan de telefoon en ik legde hem uit over de toestand van Bram Moszkowicz“, legde hij uit.

Gordon vroeg aan Van den Heuvel wat er precies aan de hand is. “Ik zei toen dat het conflict ging over 15.000 euro. Toen, en dat vind ik wel heel bijzonder en heel erg lief van Gordon, zei hij zonder een seconde na te denken: ‘Dan betaal ik dat geld voor Bram, want dat gun ik hem niet en ik vind niet dat iemand zo de Kerst in moet.”

Voor Moszkowicz kwam dat precies op het goede moment. “Die man belt met John, hij zegt het en hij doet het… Hij heeft er ook helemaal niets aan verder. Het is puur omdat hij me een goed hart toedraagt.”

Van den Heuvel benadrukte nog dat het niet Gordons, maar zijn eigen initiatief was om naar buiten te brengen dat Gordon de oud-strafpleiter zou steunen.

Moszkowicz hoopt dat hij zijn schulden snel kan aflossen. Hij hoopt dat zijn debuutroman, die volgende week uit komt, een flink duwtje in de rug is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen