Woeste reacties op ‘takkesnol’ Tanja Jess

Tanja Jess is dinsdagavond tijdens haar optreden in de talkshow Pauw behoorlijk door de mangel gehaald op sociale media als Twitter. Dat blijkt uit reacties op de website. Jess deed als tegenstander van Zwarte Piet mee aan de pietendiscussie in de talkshow van Jeroen Pauw. Na afloop heeft de actrice een aantal reacties die ze heeft gekregen van kijkers ‘geretweet’, waaronder: “Kortzichtige gefrustreerde takkesnol zoek n goede psycholoog met die t*ringzooi v je. Val er n ander niet lastig mee.

De meeste reacties zijn nog heftiger. “Ik meen het pieten bemoeial rot lekker op naar je kerstman nazi kind“, reageert een ander bijvoorbeeld.

Veel kijkers vragen zich af wat Jess in de talkshow deed. “Tanja Jess, vergane glorie, die eindelijk iets heeft gevonden om weer in de belangstelling te staan“, zegt Remi.

En Christian: “De mening van Tanja Jess over #zwartepiet heeft dezelfde waarde als de mening van Albert Verlinde over Oekraïne.

Verder wordt Jess ‘diep triest’, ‘een onbenul’, ‘hemeltergend strontvervelend’, een stoker en een ‘roeptoeter’ genoemd.

Willem schrok vooral van een anekdote van Jess: “Het 3-jarige kind van Tanja Jess maakt zwarte kindjes op de kinderopvang uit voor Zwarte Piet, #discriminatie #racisme #fail #heropvoeding“, schrijft hij.

Jess reageert gelaten op de reacties. “Stijlvol“, zegt ze bijvoorbeeld.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen